Villa Vivat
Bed & Breakfast

Villa Vivat är en av de historiskt intressanta trävillorna runt Hjo stadspark med anor från sent 1800-tal. Ta steget genom historien och upplev en oas där dåtid och nutid smälter samman till en upplevelse utöver det vanliga.

Omgivningen lockar till sköna promenader med 100 meters avstånd till Hjos vackra stadspark och badplats vid Vättern. En perfekt plats för den medvetne resenären som söker ett avslappnat och sofistikerat boende där historisk charm kombineras med exklusiv komfort.
Vår ambition är att du ska känna dig som hemma hos oss och vilja komma tillbaka.

Många gånger.

Vår ambition

Vi som äger Villa Vivat heter Mattias och Caroline och kommer från Tidaholm men har nu flyttat till Hjo. Hösten 2021 köpte vi denna fantastiska villa för att vi vill driva just ett boende i annorlunda miljö.

Vi är ett litet mysigt bed and breakfast som ligger centralt i Hjo nära stadsparken som erbjuder prisvärt och charmigt bed and breakfast i en hemtrevlig miljö hemma hos oss.

Huset är bra uppdelat så rummen är ej på samma plan som vi bor privat och ni kommer ha den härliga fria känslan man vill ha.

Huset kommer ha en pågående renovering men vi kommer göra allt vi kan för att det ej ska störa
er som gäst. Vår ambition är att renovera huset så det behåller sin gamla charm och då allt inreds i äldre stil med omsorg.

Fokus ligger på känsla och upplevelse och ambitionen är att kunna erbjuda ett charmigt Bed & breakfast.
Då vi driver detta vid sidan av våra vanliga jobb så vi kommer ej kunna ha full service vissa tider på dygnet men var inte rädda för att störa oss med era frågor och funderingar.

För de som vill ha en unik och annorlunda vistelse i hemmiljö och framförallt uppleva ett bemötande du lägger på minnet ska Villa Vivat vara ett självklart val.

Maud Schill
Maud Schill
2022-07-30
Rekommenderar varmt Villa Vivat i Hjo, så vackert hus och så fint renoverat med mycket kärlek. Rummen är helt gudomliga. Mycket trevliga ägare som verkligen bryr sig om sina gäster. Jättefina utrymmen och en god frukostpåse förstås. Fin information om staden Hjo, vad man kan se och göra.
Birgitta Norberg-Bohman
Birgitta Norberg-Bohman
2022-07-22
6 nätter som får dom högsta betyg som går att ge . När man kommer till Villa Vivat möts man av värme från värdparet och ett helt underbart hus. Omsorgsfullt renoverat som blir till ro för själen. Fin frukost som kan intas i salongen eller i trädgården. Vardagslyx när den är som bäst .
Carolina Engqvist
Carolina Engqvist
2022-06-19
Vi bodde en natt på Villa Vivat och är så nöjda. Fint och fräscht och god frukost! /Fam. Engqvist
Ewa Ghobe
Ewa Ghobe
2022-06-14
Kan varmt rekommendera detta boende. Så fint, trivsamt och vackert. Fint och gediget renoverat med fingertoppskänsla. Sov gott i skön säng i otroligt vackert rum och njöt av god frukost i vackert sällskapsrum. Kommer absolut tillbaka, längtar redan.
Amanda Hessle
Amanda Hessle
2022-05-19
Vilket värdskap, vilket omsorgsfullt skapat boende, frukosten... en fantastisk upplevelse som jag mer än gärna berättar om för nära och kära!
Christina Koppelo
Christina Koppelo
2022-05-13
Så jättetrevliga och mysiga rum, romantiska. Så fint inredda!!! Sköna sängar var det också. Kan verkligen rekommenderas
Alexandersson
Alexandersson
2022-02-11
Väldigt nöjd med min vistelse, unika och charmiga rum.
Wilma Gunnarsson
Wilma Gunnarsson
2022-01-27
Trevligt och mysigt bed and breakfast till ett bra pris.

Kontakt

Villa Vivat
Änggatan 1
544 36 HJO
Tel: 0700479195
info@villavivathjo.se